Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Dairesel merdivenin izin verilmediği yerler beyninde ekol, keyif organizasyonu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir tomar olduğu sefa merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına müsaade verilemez.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve müteallik strüktürnın güvenliğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Bununla müşterek adidaki kriterlere sahip olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Her yangın merdiveninin her iki doğrultuında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ehil oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanırken sair taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Kapının estetik bünyesı ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı hediyeı doğruca olarak etkilemektedir.

Kanun ve yönetmeliklere gereğince düzenlenen yangınla savaşım adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme işçiliklemlerinizi yaşama ve varlık kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; yan adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın yangın kapısı kapıları, yangın eminği midein eleştiri öneme iye olan konstrüktif unsurlardır. Ivedi durumlarda güvenli bir kaçış uydurmak için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları çoklukla yangın dayanımı mürtefi malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Report this wiki page